Marina Rossell presenta «Marina Rossell canta Moustaki Vol. 2» al Festival GREC

Marina Rossell presenta al públic barceloní el segon volum del seu homenatge particular a Moustaki, el creador de cançons com Le métèque o Ma liberté.

El primer CD de Marina Rossell canta Moustaki va ser tot un èxit que combinava el talent de les millors cançons del cantautor d´origen grec i la veu exquisida de l´artista. Va aconseguir vendre més de 30.000 discos, segons l´Anuari de la Música 2013 va ser el disc més venut en català i va aplegar més de 15.000 espectadors en els concerts en directe. Ara, quan fa poc més d´un any de la mort de l´artista i d´un aniversari en què hauria fet vuitanta anys, Marina Rossell continua la feina iniciada en aquell primer disc i presenta un segon volum que hauria satisfet un desig íntim de Moustaki: escoltar en la veu de la seva amiga les cançons del seu repertori que ell mateix va escollir.

Marina Rossell estrenarà la cançó Absents, una nova composició de la seva autoria dedicada a Moustaki que també s´inclourà en aquest segon disc. Els qui tinguin la sort d´escoltar aquest homenatge seran, ben segur, espectadors d´una nit d´estiu plena d´emoció, a la qual s´afegiran artistes sobre l´escenari per fer-ne un concert únic i irrepetible. Músics com la cantant Pia Moustaki, filla de Georges Moustaki, a més d’altres convidats de diverses generacions, estils i sensibilitats retran homenatge al mestre.

Les entrades poden adquirir-se aquí: Koobin

Marina Rossell presenta al público barcelonés el segundo volumen de su homenaje particular a Moustaki, el creador de canciones como Le métèque o Ma liberté.

El primer CD de Marina Rossell canta Moustaki fue todo un éxito que combinaba el talento de las mejores canciones del cantautor de origen griego y la voz excepcional de la artista catalana. Logró vender más de 30.000 discos, según el Anuari de la Música 2013 fue el disco más vendido en catalán y reunió a más de 15.000 espectadores en los conciertos en directo. Ahora, cuando hace poco más de un año de la muerte del artista y de un aniversario en el que habría cumplido ochenta años, Marina Rossell continúa el trabajo que empezó en aquel primer disco y presenta un segundo volumen que habría satisfecho un deseo íntimo de Moustaki: escuchar en la voz de su amiga las canciones de su repertorio que él mismo escogió.

Marina Rossell estrenará la canción Absents, una nueva composición de su autoría dedicada a Moustaki y que también será incluida en este segundo disco. Quienes tengan la suerte de escuchar este homenaje asistirán, a buen seguro, a una velada veraniega llena de emoción, a la que se sumarán sobre el escenario conocidos artistas que harán de este un concierto único e irrepetible. Músicos como la cantante Pia Moustaki, hija de Georges Moustaki, además de otros invitados de varias generaciones, estilos y sensibilidades rendirán tributo al maestro.

Entradas a la venta en: Koobin